Hoogstpersoonlijk

Jongbloed Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Vanaf mei 2019 is Maurits Jongbloed bestuurslid van de NVM Afdeling Haaglanden. Onze makelaars zijn ingeschreven in het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) en geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert, welk keurmerk zekerheid geeft dat op deskundigheid en vakbekwaamheid kan worden vertrouwd.

 

Haagse NVM Makelaar
Maurits Jongbloed

Register Makelaar & Taxateur
M: maurits@jongbloed-makelaars.nl
T: 06 229 89 726

Maurits is een echte sportman en is wekelijks te vinden op en om de velden van de Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging (HC & VV). Wat binnen de voetballijnen geldt, geldt voor hem ook voor de aan- of verkoop van een woning: 100% score kun je alleen behalen met een goede samenwerking.

Paul Jongbloed
Paul Jongbloed

Register Makelaar & Taxateur
M: paul@jongbloed-makelaars.nl
T: 06 1177 2905

Jongbloed senior is sinds 1978 werkzaam in de Haagse makelaardij en is met zijn ervaring en expertise het klankbord van ons kantoor.
Paul is al 60 jaar lid van de Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging (HC & VV) en sinds hij niet meer voetbalt is hij een enthousiaste golfer.

Tjade Wijga
Tjade Wijga

K-RMT
M: tjade@jongbloed-makelaars.nl
T: 06 1185 1182

Tjade heeft één missie: mensen in de huizenmarkt begeleiden met op maat verzorgde en persoonlijke dienstverlening. Tjade communiceert open en direct en denkt op alle vlakken mee met zijn opdrachtgever. Samen met het team van Jongbloed Makelaars zal hij u zich thuis laten voelen. Tjade is geboren en getogen in Den Haag, woont in de Vruchtenbuurt en is wekelijks te vinden op de HV & CV Quick.

Vivian Koole Jongbloed Makelaars
Vivian Koole-Weenink

Office Manager
M: vivian@jongbloed-makelaars.nl
T: 070 205 1125

Vivian is het eerste aanspreekpunt, zij bewaakt de kantoorstructuur en is de steun en toeverlaat voor onze makelaars. Zij zorgt ervoor dat woningzoekenden buiten de traditionele paden als Funda en Pararius, ook worden geattendeerd op beschikbaar gekomen objecten.

Noucky Koole
Noucky Koole

Concept, Design & Marketing
M: info@jongbloed-makelaars.nl
T: 070 205 1125

Noucky is de huisdesigner en -fotograaf van Jongbloed Makelaars met haar bedrijf N° CONCEPT & DESIGN. Zij is vormgever van ons interieur en ontwerper van onze huisstijl. Zij verzorgt de brochures en online media voor uw woning en is een expert op het gebied van huisstijl, webdesign en marketing.